Trenchtown, jedan od najznačajnijih regionalnih muzičkih festivala, počinje sutra i trajaće do 1. maja. Festival se održava u fenomenalnom prirodnom okruženju u šumi Etno kampa nadomak Palića. Na Velikoj bini nastupiće: FC Apatride Utd, Vrooom, Partibrejkers, Bei the Fish, Svi na pod!, Vlada Divljan i Nevladina organizacija, Zemlja gruva, Ritam nereda, Sopot, The Beat Fleet, Dubioza kolektiv i The Carbonfools.

Na Maloj bini, između ostalih, nastupiće Temple of the Smoke, Bdat Džutim, Felony Flats, Moodswinger, Piece of Sh?, Nafta, Teshki zulum, Kandžija, Iskaz, Goribor, The Mothership Orchestra i Tijana T. U okviru programa na Terasi, između ostalih nastupaju: King Calypso, Superstar Selecta, Ital Vision Sound System, Reggae Maniac Crew i Dr. Fuzz & Zoltan. U okviru pratećeg programa Kultur Fitness biće održana promocija izdavačke kuće Slušaj najglasnije! i časopisa Symposion, pozorišna i likovna radionica, Art-market kao i radionica Guerilla art kolektiva iz Subotice.

Kamp se otvara danas u 12 sati i u njemu će moći da se ostane sve do 2. maja u 18 sati, a broj šatorskih mesta je ograničen. Još danas je u toku pretprodaja ulaznica po ceni od 720 dinara za dnevne karte i 1.790 dinara za sve dane festivala. Ulaznice se mogu kupiti onlajn preko sajta www.gigstix.com, ili na sledećim prodajnim mestima: u Beogradu Bilet centar (Kolarčeva 6), biletarnica Beogradske arene i Info pult PC „Ušće“, u Novom Sadu Pariski magazin (Kralja Aleksandra 12) i u Subotici The Code. Od sutra, posetioci će moći da kupe karte na ulazu u festival i to po cenama od 1.900 dinara za komplet i 850 dinara za dnevne karte. Svi koji kupe komplet ulaznica, online ili fizički na prodajnom mestu, imaju besplatan smeštaj u kampu i parking mesto. Kao i svake godine, za vreme Trenchtown festivala, obezbeđen je besplatan autobuski prevoz za posetioce Festivala. Poseban šmek celom festivalu daće dobro poznati festivalski restoran sa širokom ponudom domaće vojvođanske kuhinje. Više informacija o izvođačima i programu može se pronaći na sajtu www.trenchtown.org.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari