Sergej Trifunović za Danas: “Izlazim na proteste jer je davno prošlo vreme kad smo se borili za bolji život - sada se borimo za goli život” 1foto: FoNet Božana Pavlica

Četrvrti po redu protest „Srbija protiv nasilja“ održan je sinoć a na njemu je kao i svih prethodnih bio naš proslavljeni glumac Segej Trifunović s Miletom, najboljim čovekovim prijateljem.

Bio je Sergej i na svim onim protestima devedesetih godina prošlog veka protiv tadašnje vlasti, pa onda i na mnogim dvehiljaditih zbog brojnih faula koja je pravila Srpske napredna stranka na čelu s predsednikom Aleksandrom Vučićem.

Na društvenim mrežama Sergej često objavljuje svoje komentare o onome što nam se dešava a šta ga sad pokreće da dolazi na proteste Srbija protiv nasilja i ima li neku opservaciju o tome po čemu se on razlikuje od svih ostalih kratko je izjavio:

“Izlazim na proteste jer je davno prošlo vreme kad smo se borili za bolji život. Sada se borimo za goli život. Ispod ruševina kulturološkog terorizma, stojim sa kišobranom vere da ćemo opet postati deo Beograda za kojim patimo; za onom Srbijom na koju smo ponosni”- poručio je Sergej Trifunovič za Danas.

Sledeći protest „Srbija protiv nasilja“ najavljen je za petak 2. jun.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari