timoti šalameFoto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Timoti Šalame je trenutno jedan od najtraženijih svetskih glumaca, koji glumi u nekoliko najvećih blokbastera.

Osim već završenih filmova, Timoti Šalame radi i na ostvarenju A Complete Unknown, biografskoj priči o Bobu Dilanu, gde tumači glavnu ulogu.

Snimanje filma koji prati Dilanov put od odrastanja u Minesoti do Njujorka i čuvenog nastupa na Njuport festivalu 1965. započelo je u Njujorku.

Sada se na fotografijama na društvenim mrežama može videti kako Timoti Šalame izgleda kao mladi Bob Dilan.

Za režiju je zadužen Džejms Mangold, a ostale uloge tumače El Faning (Silvi Ruso), Monika Barbaro (Džoan Baez), Nik Oferman (Alan Lomaks), Lojd Holbruk (Džoni Keš) i Edvard Norton (Pit Siger).

Timoti Šalame trenutno je aktulean u filmu Dina 2

Mangold je rekao da će Timoti Šalame sam pevati sve numere u filmu i objasnio da „nije u pitanju pravi biografski film o Bobu Dilanu“.

Kaže da on podržava snimanje filma i da je poslao svoje napomene oko toga šta se sve dogodilo u vreme radnje filma.

„Bob je pun podrške jer ovaj film, kao i mnogi po istinitoj priči, nije o celom životu već o jednom vrlo specifičnom trenutku“, rekao je Mangold prošle godine.

„Ovde će to možda zvučati altmanovski, ali to je ansambl film o jednom trenutku s početka 60-ih u Njujorku i 17-godišnjem klincu sa 16 dolara u džepovima koji stopira do Njujorka da upoznat Vudija Gatrija, koji je u bolnici i umire od nervne bolesti.“

Izvor: Ultimate Classic Rock

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari