Uskoro premijera filma "STADO" u režiji Nikole Koja 1

Rediteljski prvenac Nikole Koja, film STADO, biće premijerno prikazan u sredu, 23. novembra na dve lokacije, u Sava Centru sa početkom u 20 časova i bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center od 21:00h.

Ulaznice za premijerne projekcije su već u prodaji i mogu se nabaviti na biletarnici Sava Centra i na blagajnama bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center.

STADO je urnebesna satirična komedija o životu iza kamere. Često veća drama prethodi filmskoj ili televizijskoj drami koju gledamo. Neizlečivi entuzijasti, slepi za objektivne okolnosti, stavljaju na kocku svoju egzistenciju u želji da naprave veliko umetničko delo. Ovo je priča koja može biti ispričana na mnogo jezika i u mnogo država, pa čak i u mnogo različitih vremena. Do sjaja i blještavila crvenog tepiha na svečanoj premijeri ne dolazi se putem posutim ružama, već kompromisima, borbom, pa i paktom sa đavolom, ako je potrebno. Može se reći da je STADO zasnovano na istinitoj priči i na priči koja se u ovom trenutku odvija oko nekog sličnog projekta i odvijaće se dok postoje umetnici i dok postoji država.

Glumačku četvorku koja svojim talentom i iskustvom nosi ovaj film čine Nikola Kojo, Zoran Cvijanović, Vesna Trivalić i Nataša Ninković, a deo STADA su i Srđan Timarov, Nikola Đuričko, Vojin Ćetković, Petar Strugar, Goran Radaković, Marko Gvero, Danijela Vranješ, Hristina Popović, Nikola Pejaković, Bojan Dimitrijević, Nikola Vujović, Branislav Trifunović, Miloš Samolov i mnogi drugi. Režiju filma potpisuje Nikola Kojo uz superviziju Gorana Gajića, dok je scenario pisao Nebojša Romčević.

Film STADO će se na redovnom repertoaru svih bioskopa u Srbiji naći od 24. novembra u distribuciji Con Film distributerske kuće. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari