Brnabić na mitingu: Srbija nije podeljena zemlja, opozicija nema program 1Foto: Beta / Slobodan Miljević

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je na skupu „Budućnost Srbije“ u Beogradu da su građani i vlast tu da pokažu da Srbija nije podeljena zemlja i podeljeno društvo.

Ona je rekla da je Srbija „jedna, jednaka, jedinstvena, zemlja normalnih ljudi u kojoj su važni rad i rezultati“.

Oni su tu da pokažu da Srbija nije zemlja koja će podržati podele na „sendvičare i krezube i onu takozvanu građansku elitu“, da je Srbija jaka i jedinstvena i da treba staviti tačku na to i na one koji žele da Srbiju podele, rekla je Brnabić.

Prema njenim rečima, oni koji žele podele okupili su se prošle subote, a niko jođš nije čuo njihov program. Brnabić je prvi govornik na skupu koji se održava ispred Narodne skupštine. Posle koncerta Ace Lukasa i Riblje Čorbe, himnu Srbije je otpevala Mari Mari. Emitovan je i video spot o kampanji „Budućnost Srbije“.

Brnabić je rekla da opozicija nema program, već joj je jedino važno da je protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Ona je govorila protiv predsednika beogradske opštine Stari Grad Marka Bastaća, predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića i osnivača Saveza za Srbiju Dragana Đilasa.

„Nismo mi kao Dragan Đilas koji je ovaj grad doveo do bankrota. Koji je uspeo i svoju stranku da dovede do bankrota. I stranku i grad i zemlju“, rekla je Brnabić.

Ona je predsednike Pokreta slobodnih građana i pokreta Dveri, Sergeja Trifunovića i Boška Obradovića nazvala braćom blizancima i rekla da „jedan preti i psuje, a drugi bije“. „Uspeli su na svakom skupu nekoga u ovoj Srbiji da uvrede. Uspeli su da stave znak jednakosti između pokreta slobodnih građana i pokreta Dveri“, rekla je Brnabić.

„Vidite da nije bitno ni da li si levo ili desno, već da si protiv Aleksandra Vučića“, rekla je Brnabić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari