Vulin: Brnabićeva nije nudila ostavku 1Foto: MOD

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas da premijerka Ana Brnabić „sasvim sigurno nije nudila ostavku na jučerašnjoj sednici Vlade Srbije“, zbog sukoba povodom tvita Nenada Popovića o slikovnici „Moja dugina porodica“.

Vulin je u pauzi skupa antifašista Balkana izjavio da svaki ministar ima pravo na svoj stav, kao što to ima i predsednica Vlade, ali „imamo pravo samo na jednu politiku“.

To je politika očuvanja državnog jedinstva, stabilnosti i ekonomskog prosperiteta Srbije koju je formulisao Aleksandar Vučić, rekao je Vulin.

Vulin je istakao da se podrazumeva da ljudi imaju različite poglede na svet, „tako da ovome ne bi pridavao nikakav značaj“.

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević je, takođe, rekao da Brnabić nije nudila ostavku.

Da li stvarno mislite da postoji sukob i da bi predsednica Vlade, koja forsira da imamo najbolji bruto društveni proizvod i da građani žive što bolje, nudila ostavku zbog nekih sitnih različitih mišljenja, upitao je Đoređević.

Ova Vlada je mnogo iznad svega toga, naglasio je Đorđević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari