"Aleksandar Veliki" o povredi: Nadam se da je sve u redu 1 photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Strelac het-trika u pobedi nad Švedskom (4:1) želi da zauzme svoje mesto u napadačkoj liniji i na gostovanju Srbije u Norveškoj.

„Udarac je bio bolan, videćemo sa lekarskim timom, ali se nadam da je sve u redu“, kazao je centarfor Fulama nakon utakmice u kojoj je dao dva gola u prvom i jedan u drugom poluvremenu, pre nego što ga je selektor Dragan Stojković zbog povrede izveo sa terena.

Zbog kazne Evropske fudbalske federacija za naš Savez, pristup tribinama „Rajka Mitića“ imali su samo đaci Osnovnih škola.

„Lepo veče. Lepa utakmica, mnogo golova, prikazali smo sjajno izdanje pred našom publikom i kreirali odličan oproštaj pred Svetsko prvenstvo. Bila je na tribinama jedna od najlepših atmosfera na utakmicama koje sam igrao. Prvu utakmicu pamtiš zauvek, sećam se i ja svoje, pa se nadam da će i mališani koji su večeras prisustvovali posebno oni kojima je ovo prva utakmica.

Drago mi je što smo uspeli da im pružimo pobedu“, rekao je junak pobede nad Šveđanima, dodavši da je mogao da postigne i više od tri gola, ali da ne želi da bude ni alav.

„Tri dobra gola. Bio sam u pravo vreme na pravom mestu. Stigli smo do važna tri boda i kreireli lepu uvertiru pred gostovanje Norveškoj i najbitniji meč“.

Iako krajem oka fudbalska javnost u Srbiji već gleda ka Svetskom prvenstvu u Kataru, Orlove 27. septembra očekuje izazov u Norveškoj i direktan okršaj za prvo mesto u grupi.

„Idemo utakmicu po utakmicu, očekuje nas važan duel za nekoliko dana, cilj je prvo mesto u grupi, a potom ćemo da razmišljamo o narednim izazovima. Ne gledam taj duel ako okršaj mene i Halanda. Biće to utakmica kao svaka druga, gledam ekipu i ako budemo radili kao večeras, ono što selektor traži od nas dobićemo utakmicu“, završio je priču drugi najefikasniji fudbaler dosadašnjeg toka aktuelne engleske Premijer lige.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari