Bahar: Uz maksimalan fokus na IMT 1foto Peđa Milosavljević STARSPORT

Trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar rekao je danas da je IMT odličan tim i da njegova ekipa uz maksimalan fokus mora da se pripremi za subotnji superligaški duel ako želi da upiše pobedu.

„IMT je odličan tim. Umeli su da naprave probleme mnogim ekipama sa kojima su se sastali. Takođe igraju dobar presing, kao i odbranu. Svesni smo da ćemo morati da se pripremimo kvalitetno za utakmicu, uz maksimalan fokus, kako bismo ostvarili željeni rezultat“, rekao je Bahar, prenosi klub.

Posle poraza od Lajpciga u Ligi šampiona, fudbaleri Crvene zvezde sutra nastavljaju takmičenje u domaćem šampionatu. Crveno-beli će od 18.30 gostovati IMT-u, u utakmici 13. kola Super lige Srbije.

Bahar nije želeo da otkrije koji igrači će početi utakmicu.

„Na to pitanje ću moći da odgovorim nakon treninga. Najbolje je da sačekamo i vidimo kako se ko od igrača oseća i kome je potrebno još oporavka nakon duela u Ligi šampiona“, rekao je Bahar.

„Svi su zdravi, ali ću nakon treninga moći da vidim ko se oseća svežije i odmornije, a kome će značiti da u utakmicu protiv ekipe IMT uđe sa klupe“, dodao je on.

Trener Zvezde nije želeo poredi igrače koji nastupaju na poziciji napadača – Šerifa Endiajea i Jovana Mijatovića.

„Nema potrebe za poređenjem igrača. Svi igraju i dobijaju određenu minutažu. Takođe, vredno treniraju, daju sve od sebe, zaista obojica rade vrhunski. Mijatović je dugo u klubu, on ovde odrasta i svakako će u narednim mečevima dobijati šansu“, rekao je Bahar.

Govoreći o Žan Filipu Krasou, izraelski trener je naveo da svaki igrač ima uspone i padove u toku sezone.

„Kraso je mnogo pomogao ekipi na početku šampionata, naravno verujem da će tako i nastaviti. Očekuje se od njega da to čini i u budućnosti, kao i da će biti na terenu. Verujemo u njega“, rekao je Bahar.

On je istakao i da će u narednom periodu crveno-beli raditi na unapređenju odbrane.

„Ne želim da poredim sezone, jer svaka je priča za sebe. Ne bih se vraćao unazad i pričao mnogo o prošlosti. Svestan sam da Crvena zvezda prima više golova nego što je poželjno. Protiv Javora smo sa druge strane igrali odličnu odbranu, ali smo iz jednog šuta primili pogodak. Želimo da unapredimo i taj segment igre“, zaključio je Barak Bahar.

Crvena zvezda ovaj duel dočekuje kao druga na tabeli sa 24 boda, odnosno ima sedam bodova manje od Partizana, ali i meč manje. Ekipa IMT-a je trenutno na 11. poziciji sa 11 osvojenih bodova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari