Đorđević nahvalio "dželata" Lučića 1Foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Loše igraju košarkaši Fenerbahčea u poslednje vreme. U utorak su pretrpeli novi, ukupno sedmi evroligaški poraz, i to u Minhenu od Bajerna (71:63). Odbrana Fenera nije imala rešenja protiv Vladimira Lučića koji je sa 22 poena i sedam skokova bio najbolji pojedinac u redovima Bavaraca.

Aleksandar Đorđević je posle meča bio realan u sumiranju učinjenog od strane njegovih pulena, svestan da je Lučić obeležio utakmicu.

„Mislim da je Lučić bio izvanredan. Čak i kada je Bajern pre dva dana izgubio od Čemnica (u Kupu Nemačke), bio je sjajan. Izgibili su od Monaka, ali je Lučić bio odličan. U sjajnoj je formi. To je pokazao i protiv nas tako što je pogađao teške šuteve“, naveo je Đorđević.

Svojevremeno je bivšeg košarkaša Partizana u Minhen doveo upravo Đorđević. Sarađivali su i u reprezentaciji Srbije.

„Poznajem ga, zato sam ga i želeo u Bajernu, zato sam se borio za njega u reprezentaciji. Lučić je Lučić. Neka uživa u ovom trenutku karijere. Zaslužio je. Ima veliko srce“, iskren je nekadašnji selektor Srbije.

Mediji u Turskoj, nakon poraza u Minhenu, počeli su da se bave i sudbinom na klupi Fenerbahčea, Aleksandra Đorđevića. Postoji i mišljenje da će naredni susret u Kaunasu protiv Žalgirisa, 19. novembra, u velikoj meri uticati na ostanak Đorđevića na mestu šefa struke turskog velikana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari