Hrvat kritikuje Srbina: Nemanja se muči da postane pravi igrač, ali čekaćemo ga 1EPA-EFE/Roberto Bregani

Torino ove sezone ostvaruje korektne rezultate u Seriji A, međutim, nikako ne uspeva da bude konstantan.

U poslednjemkolu Serije A, „bikovi“ su remizirali sa Kremonezeom (2:2). Vanja Milinković Savić bio je nemoćan kod oba gola gostiju; Ivan Ilić je iznudio penal za uvodno vođstvo Torina, dok svojim ulaskom Nemanja Radonjić nije doprineo konkretizaciji igre i stvaranju šansi u poslednjih pola sata utakmice.

Poslovično temperamentan hrvatski stručnjak, Ivan Jurić je posle utakmice pričao o samom meču ali i pojedinim igračima iz svog tima.

– Nedostajala su nam četiri igrača: Riči, Pelegri, Lazaro i Vlašić. Zbog takvih stvari godinama žalim, da su svi zdravi, mogli smo da se borimo za nešto više. I dalje stojim pri tome da sam zadovoljan onim što mu moji igrači uradili. Ali, Sanabrija treba da bude oštriji u kaznenom prostoru – naznačio je Jurić.

Upitan da prokomentariše igru Nemanje Radonjića, hrvatski stručnjak delovao je realno, iako je sam insistirao na njegovom dolasku iz Marseja.

– Radonjić? Nisam zadovoljan. Treba više da se daje, da se bori, muči se da postane pravi igrač. Ponekad to jeste, ponekad nestane. Čekaćemo ga, ali mora dati znak da želi nešto da uradi u fudbalu. Više očekujem od njega, bez njega je teško kada nije na najvišem nivou.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari