Možda ima nade za Nemanju Radonjića, ljubav sa Torinom još uvek nije pukla 1 EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Delovalo je da je Ivan Jurić i definitivno precrtao reprezentativca Srbije, međutim, u pobedi nad Sasuolom (2:1) odlučio je da mu pruži šansu.

Uverenost italijanskih novinara da je hrvatski stručnjak i definitivno precrtaoNemanju Radonjića možda se na kraju ispostavi kao pogrešna.

I dalje je rođeni Nišlija u podređenom položaju u odnosu na najveću konkurenciju u ekipi, međutim, u poslednjem kolu Serije A, u meču sa Sasuolom dobio je šansu, prvi put posle 2. oktobra.

Doduše, na terenu je proveo tek nešto više od deset minuta prilikom vođstva „bikova“ 2:1, što je i bio konačan rezultat.

Nije imao previše prostora da demonstrira svoju brzinu i tehničku obučenost, ali je barem dobio šansu, što je određeni iskorak koji pokazuje da je njegov odnos sa trenerom možda na nekom višem nivou.

Vanja Milinković Savić bio je na golu, dok je Ivan Ilić započeo utakmicu kao starter, što je takođe bio novitet, s obzirom na to da je u poslednje vreme mlađi Nišlija izgubio mesto u prvih 11. Čak se u italijanskim medijima povela priča da bi u januarskom prelaznom roku, zajedno sa Radonjićem mogao da bude prodat.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari