Novi Pazar: Gradski stadion promenio ime u Caizcoin arena 1

Fudblaski klub Novi Pazar potpisao je sponzorski ugovor do kraja sezone sa kompanijom “Caizcoin” (Džaizkoin) iz Švajcarske i stadion će ubuduće nositi ime Caizcoin arena, saopštili su iz ovog kluba.

CaizCoin je kompanija iz Švajcarske koja se bavi trgovinom istoimene kripto valute zasnovane na principima islamskog bankarstva, a već je sponzor najvećih evropskih klubova iz španske La lige, nemačke Bundeslige i turske Super lige.

FK Novi Pazar potpisao je najveći sponzorski ugovor u istoriji kluba gde je kompanija CaizCoin postala njihov najveći pojedinačni sponzor.

„Prvi put u svetu jedan fudbalski stadion će poneti ime neke kripto valute“, saopštili su iz ovog kluba.

Oni su dodali da će ugovor biti produžen na još godinu dana i značajno uvećan, ako Novi Pazar izbori opstanak u Super ligi Srbije.

„Sa ovim ugovorom klub je postigao značajnu finansijsku stabilnost i mogućnost da se ravnopravno takmiči sa klubovima iz gornjeg dela tabele, a kompanija CaizCoin dobila pouzdanog partnera za razvoj svojih projekata“, navodi se u saopštenju.

Očekuje se i zvanična promocija ugovora tokom februara, na stadionu FK Novi Pazar uz dolazak delegacije kompanije CaizCoin.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari