Novopazarski bokseri proglašeni najboljim klubom u petom kolu Bokserske lige Srbije 1Foto: Pixabay/andreas160578

Bokseri Novog Pazara proglašeni su najboljim klubom u petom kolu Bokserske lige Srbije u Čačku jer su odneli sedam pobeda i zabeležili tri poraza, uz još dva dobijena meča bez borbe.

Dženis Fejzović, u juniorskom uzrastu u kategoriji do 70 klograma savladao je boksera Strahinju Jovića iz Prokuplja, a Pavle Bešević je u kategoriji do 66 kilograma dobio Dušana Pavlovića iz beogradskog kluba Dimke, dok je Mirela Kašović u kategoriji do 52 kilograma izgubila od Nade Krivačević iz niškog Viteza.

Kod kadeta, Muhamed Dupljak je u kategoriji do 70 kilograma pobedio klupskog kolegu Ilhana Hamidovića, a na isti način je Amin Begeši u kategoriji do 46 kilograma dobio predstavnika prijepoljskog Miksa Ognjena Drobnjaka, do trijumfa su došli Emsar Dreković nad Lukom Bjeletićem iz Topličanina, u kategoriji do 60 kilograma i Admir Kamešničanin protiv Mihajla Veselovića iz beogradskog kluba Belka kod boraca, čija težina ne prelazi 46 kilograma.

Ziko Mašović je među kadetima lakšim od 50 kilograma bio bolji od Đorđa Markovića iz Čačka, a Ismail Vragić je kod seniora ne težih od 60 kilograma izgubio od Pavla Baltića iz kraljevačkog Metalca.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari