Radulović: Čestitam Srbiji, verujem da nismo razočarali navijače 1Foto: EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN

Selektor Crne Gore Miodrag Radulović čestitao je reprezentaciji Srbije na pobedi, a posebno je čestitao svojim fudbalerima nakon partije u kojoj su, kako je naglasio, pružili maksimum.

Crna Gora je izgubila sa 3:1 na „Marakani“ i svela na teoriju šanse da se u poslednja dva kola plasira na Evropsko prvenstvo. Do 17 minuta pre kraja „sokoli“ su imali aktivnih 1:1, odgovarao im je i bod, ali nisu izdržali…

„Ono što smo obečali to smo ispunili, dali smo maksimum. Imali smo odlično prvo poluvreme, uprkos problemima, povredi Vukčevića koji je morao da izađe. U nastavku smo do 73. minuta imali kontrolu, a onda ste videli, Srbija je ekipa sa ekstra individualnim kvalitetom, slomili su nas na sličan način kao u Podgorici. Momcima ne zameram ništa, šteta što smo treći gol primili odmah, jurnuli smo u napad. Čestitam Srbiji na pobedi“, rekao je Radulović za RTCG.

Crnogorski selektor istakao je da je Crna Gora surovo kažnjena zbog pada koncentracije u 73. minutu.

„Imali smo i na poluvremenu dosta problema, puno rovitih igrača, koji su izašli iz povreda. Uprkos tome, odigrali smo 73 minuta bez problema, a onda smo na trenutak izašli iz zone i surovo smo kažnjeni“.

Crna Gora u novembru čeka Litvaniju, pa gostuje Mađarskoj.

„Šest bodova je u igri, nastojaćemo da osvojimo što više i da se predstavimo na pravi način fudbalskoj Evropi. Još jednom hvala navijačima, mislim da ih nismo razočarali“, zaključio je Radulović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari