Trinkijeri posle dočeka u Areni: Najbolji navijači na svetu, to se zna 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Trener Bajerna Andreja Trinkijeri rekao je posle utakmice 16. kola Evrolige u kojoj je njegov Bajern izgubio u Beogradu od Partizana (83:77), da je veoma emotivno doživeo doček koji su mu priredili navijači u Areni.

Trinkijeri je, pre nego što je preuzeo klub iz Minhena, vodio ekipu crno-belih.

„Nemam reči da se zahvalim, bilo mi je i još mi je u srcu. Kada već nisam mogao ja da dobijem utakmicu neka je dobije Partizan. Hvala, hvala svima, doček je bio kao u snovima. Ovo je… Specifični, specijalni klub, najbolji navijači na svetu. To ja ne kažem, to se zna“, rekao je trener Bajerna.

On je dodao da Partizan ima šansu da se plasira među najboljih osam timova u Evroligi.

„Ja vidim Partizan kao dobru ekipu koja prvi put posle puno godina igra Evroligu, prvi put Partizan igra ovu Evroligu sa 34 utakmice i mislim da sto posto može u Top 8, a ja ću navijati za to. Samo mirno, imaj najboljeg trenera i fizikalije i samo treba da budu mirni. Ovo je teško mesto, ima tu velikog pritiska i mi bi sad pričali drugačije kada bi Partizan dobio derbi, a ovi drugi zabili tri trojke u zadnjih 45 sekundi i sada pričamo nešto drugo. Partizan je vrhunska ekipa sa vrhunskim trenerom, samo polako, znaš šta će se sve desiti što ne očekuješ. Gore dole povrede, samo treba biti miran“, izjavio je Trinkijeri.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari