Batut povodom zagađenosti vazduha: Nema potrebe za panikom

Uzroci aerozagađenja su kućna ložišta, grejanje na fosilna goriva, veliki broj motornih vozila...

Ostavite komentar


  1. Batut je prakticno u zavijenom obliku ponovio sve preporuke aplikacije Air Visual koje se odnose na jucerasnji nivo zagadjenja, a to je da ne sme da se bicikl, ne sme da se trci napolju, osetljivi moraju da nose maske itd. Uzgred Kragujevac je veceras u ,, ljubicastom“ kao gradovi u Pakistanu i Bangladesu.

  2. opet gluposti i širenje panike gradovt sad praktično bez industrije u odnosu na pre 15 godina i sad veća zagađenost klasična propagandakao u horor filmu nekog treba naučiti pameti za izgovorenu laž-

  3. To što kažu iz Batuta su mogli reći i iz Tanjug-a, ništa novo, sve je pod kontrolom, neka se panika ne širi.

    1. Zašto me ovo tako strašno podseća na saopštenje ruskih vlasti posle havarije u Černobilju?

  4. ni ne razlikujemo se previse od Pakistani I Bangladesh. Bitno je da imamo Beograd na vodi…I u oblaku aerozagadjenja. Najvaznije je da smo kao drustvo uznapredovali I da nam je dostignuce dvadesetprvog veka Smederevac ! I da potpuno smo digitalizovani uz svu naprednjacku ujdurmu ipak smo na pragu nove 1951 godine…Dakle bas smo uznapredovali…Hajd sad u apoteke I farbare po maske..Molim modne dizajnere da za pripadnike pink generacije ovo ukrase cirkonima I odmah obuce diplomirane noktarice da ukrasavaju maske I naravno da I’m se obezbede saloni za delatnost !

  5. E Batute, Batute, kako muljaš. Umesto da otvoreno kažu da je stanje alarmantno, jer samo tako će možda neko poželeti da to stanje i reši, oni preporučuju da se smanje aktivnosti napolju.
    I posle treba da im verujem?
    Kad bi kojim slučajem Batut pravio MMR vakcinu, i u to bih posumnjao da je neka muljaža i aljkavost, kao i ova saopštenja tipa „kiša oko kragujevca“

    1. Pa nego sta nego muljaju i lazu, sve u sluzbi vlasti i privlacenja najprljavijih fabrika da se bogati stoka.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.