Bekić: Preporuka je da treća doza vakcine protiv korone bude od istog proizvođača kao prve dve

Ostavite komentar


  1. Preporuka je da se potroše zalihe kineskih vakcina. Nije bitno što iste ne indukuju nimalo ili što ne stvaraju dovoljno antitela kod starijih od 60 godina (koji su najrevnosnini „vakcinaši“). Zar je to lekarska etika?

  2. E ljudi svasta. Pa da li ste svi vi istu medicinu ucili ili je neko prosao samo pored medicinskog fakulteta? Jedni lekari kazu da treba da se primi treca doza drugog proizvodjaca u odnosu na prve dve a jedni kazu treba ista. Pa nije narod ovca. Necu bre da primim ni jednu i niko me nece naterati. A nisam uopste imala coronu premda sam cesto bila u kontaktu sa obolelima. Ono sto je evidentno je da u mom komsiluku ima 8 pozitivnih a od toga njih 6 je vakcinisano i revakcinisano (razlicite su vakcine). Tako da vise ne slusam nista vezano za coronu. ZIvim normalno a masku stavljam samo tamo gde mora. Pa sta mi Bog da. Ali ne vakcina. Inace sam hronican bolesnik i spadam u rizinu grupu. Pre cu da umrem u covid sistemu nego od corone.

  3. „dr“ bekic, to beše onaj što je pre 10-tak godina uhapšen zbog muljanja sa citostaticima i primanja mita, a saradnik borojevic mu se obesio na kosutnjaku?!? Stara plaćenicka kriminalna njuška…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. i 16. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.