Boki i Oki izmamili mališanima osmehe: "Tajanstveni Deda Mraz" stigao do dece iz osetljivih grupa 1Foto: Promo/Soultime media

Sva deca su čula za Bokija i Okija, a mnogi mališani su prvi put videli kakav spektakl prave dvojica komičara. Novogodišnja predstava „Tajanstveni Deda Mraz“ održana je u „Hali sportova“ u organizaciji produkcije ETM, a uz podršku Fondacije Mozzart podeljeno je 300 karata institucijama i udruženjima koja se bave decom i porodicama iz osetljivih grupa.

Čuveni glumac Nenad Okanović i predstavnici fondacije posetili su Centar za porodični smeštaj i usvojenje u Beogradu i uručili karte i paketiće.

„Deca iz našeg Centra nemaju često priliku da prisustvuju ovakvim događajima. Veoma smo zahvalni što su zahvaljujući Fondaciji Mozzart i Nenadu dobila mogućnost da prisustvuju jednom prelepom kulturnom dešavanju u našem gradu”, istakla je Danijela Spajić, realizator edukativnog programa za stručne radnike u ovoj ustanovi.

Boki i Oki izmamili mališanima osmehe: "Tajanstveni Deda Mraz" stigao do dece iz osetljivih grupa 2
Foto: Promo/Soultime media

Zvezda popularnih domaćih serija i kviza „Ja volim Srbiju“ imao je veliku želju da i deca iz osetljivih grupa osete prazničnu čaroliju.

Boki i Oki izmamili mališanima osmehe: "Tajanstveni Deda Mraz" stigao do dece iz osetljivih grupa 3
Foto: Promo/Soultime media

„Uoči praznika rešili smo da obradujemo više od 300 mališana iz raznih ustanova. Presrećni smo što je ’Tajanstveni Deda Mraz’ uspeo da im izmami osmehe na lice, a veliko hvala Fondaciji Mozzart što nas je podržala u ovoj humanoj misiji“, naglasio je Okanović.

Zajedničkim snagama podeljeno je 300 karata institucijama koje se bave socijalnom zaštitom dece, među kojima su: Centar za porodični smeštaj i usvojenje, Prihvatilište za decu Beograda, Udruženje roditelja dece obolele od malignih i drugih bolesti „Zvončica“, Centar za socijalnu integraciju dece i mladih „Zvezda“, Udruženje obolelih od reumatskih bolesti Republike Srbije, Udruženje roditelja dece i mladih obolelih od dijabetesa Srbije „Alarm“, Udruženje građana za borbu protiv raka kod dece „Uvek sa decom“, neprofitna organizacija „Najbolji prijatelji Srbija“, Romski centar za žene i decu, Udruženje hemofiličara Srbije…

Boki i Oki izmamili mališanima osmehe: "Tajanstveni Deda Mraz" stigao do dece iz osetljivih grupa 4
Foto: Promo/Soultime media

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari