Boško Obradović: Ako bude LGBT šetnje, biće i litija 1foto FoNet Milica Vučković

Boško Obradović, lider Pokreta Dveri, rekao je na konferenciji za novinare u parlamentu da mu se čini da je zabrana Evropajda, odnosno šetnje medijska igra, da bi parada ipak bila održana.

On je rekao da će maršruta Evroprajda biti samo promenjena i prema njegovim informacijama kretaće se od Skupštine Srbije do sportskog centra Tašmajdan.

“Sumnjam u dobre namere vlasti i odluku MUP-a da i šetnju,a sve da bi se smirila javnost koja je tri puta litijama pokazala šta misli o LGTB zajednici . Ukoliko bude njihove šetnje mi ćemo u subotu održati litije , koje će u 16,30 krenuti od Hrama Svetog Save”, naveo je Obradović.

On je naveo i da je cilj LGBT prevaspitavanje dece, ulazak u naš prosvetni sistem.

“U ovom trenutku postoji šest udžebenika, u kojima postoje LGBT sadržaji. Uz pomoć patrijarha Porfrija ovi sadržaji će biti izbačeni. Željno čekamo ministra Branka Ružića na Odboru za obrazovanje koji treba da razjasni kako su ovi sadržaji ušli u užbenike. Naša borba se nastavlja jer smo svesni šta im je cilj – potpuna okupacija Srbije. I mi ćemo zato morati da se okupimo u subotu na nekoj novoj litiji, šetnji, ako vlast ne bude ispoštovala odluku o zabrani sramne manifestacije”, poručio je lider Dveri.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari