ana brnabićfoto BETAPHOTO/VLADA SRBIJE/Peđa Vučković

Premijerka Srbije Ana Brnabić ponovo se, po ko zna koji put po redu, „obračunava“ sa naslovnicom Danasa na društvenoj mreži X. Tvrdi da naprednjake sada nazivamo zverima, „a oni su vratili sliku Paje Jovanovića u Srbiju“.

„U njihovoj kampanji smo došli do toga da mi iz sns-srbija više čak nismo ni „sendvičari“. Mi smo sada za njih zveri, a od Srbije smo napravili „zverinjak“. Samo da napomenem – i vi iz tajkunskih medija, i vi „elito“ koja stoji iza nekakvog ProGlasa, i vi koji ste oteli građanski pokret „protiv nasilja“ i registrovali ga u kafani „Estrada“ u Šapcu, a onda tako nazvali vašu listu, zverima nazivate ogromnu većinu normalnih i pristojnih građana Srbije koji glasaju za rezultate, plate, puteve, pruge, naučno-tehnološke parkove, zdravstvo, veće penzije…. za plan i program, i neće dati, da ih vi, ili bilo ko drugi, sa vaših „visina“ vređa. Odgovor ćete, od svih onih koje nazivate „zverima“, a našu Srbiju zverinjakom, dobiti 17. decembra. Pri tom – te „zveri“ vraćaju sliku Paje Jovanovića u Srbiju….“, napisala je Brnabić na nekadašnjem Tviteru, u tri povezane objave.

Ana Brnabić nikada nije htela da da intervju Danasu, čak ni izjavu, ali zato redovno komentariše naše tekstove, naslovnice, čak i karikatute, lepeći novinarima Danasa svakakve etikete i iznoseći niz neistina.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari