Brnabić: Zluradi komentari o Kseniji Vučić u Danasu 1Foto: Beta/Vlada Srbije/Slobodan Miljević

Premijerka Srbije Ana Brnabić prisustvovala je otvaranju deonice puta Preljina-Pakovraće umesto ranije najavljenog prisustva predsednika Aleksandra Vučića, i tom prilikom dala svoje viđenje o tekstu povodom smrti novinarke Ksenije Vučić u listu Danas.

„Videla sam zlurade, užasne komentare u nekim medijima, kao štro je Srbin info, ali i Danas. Od ljudi kao što je sociolog, taj Dario Hajrić ili Srđan Nogo… Još jednom je postalo kristalno jasno da u svemu ovome između tog nesrećnog Daria Hajrića koga tajkunski mediji promovišu kao elitu i Srđana Noga ne postoji nikakva razlika više, kao ni između Danasa i Srbin info“, kazala je premijerka Brnabić a preneo Pink.

Ona je dodala da će pomenuti učiniti sve ako mogu bilo kako da naškode Aleksandru Vučiću.

„Ali to nije ni protiv lično Aleksandra Vučića, to je protiv Aleksandra Vučića koji menja, jača Srbiju, zbog kog Srbija postaje modernija. Zato im je kriv Vučić, jer je Srbija jača, modernija. Zato je kriv i Danilo, i Milica i Vukan. Koliko god su oni isti u toj svojoj mržnji razlozi su im drugačiji. Srđan Nogo i Srbin info u nekoj ksenofobiji, a sa druge strane razlozi Darija Harića i Danasa su u tome što u toj Srbiji koju Vučić stvara, snažnoj, modernoj, svi imaju iste šanse – i neko iz Beograda i neko iz Kruševca“, objasnila je ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari