Dekan Ekonomskog: „Telegrami podrške“ Danici Popović pritisak na Etički odbor

Posle postupka koji je protiv njega pokrenut, Branislav Boričić traži pojašnjenje

Ostavite komentar


  1. Podrska profesorki Popovic, moguce da sam pogresno razumeo, ali „optuzena“ jje da je plagirala prevod, na kome je ona radila?????? NEVEROVATNO!!!!!!

    1. Pa, vidiš, nije optužena, nego kažnjena, jer je potpisala tuđi tekst i za njega verovatno uzela i neki honorar. Mislite malo o tome.

  2. Sad se vidi zašto je ovaj ambiciozni čovek i decenijski dekan ekonomije tako lako i poletno izrekao kaznu Danici Popović. Pravio je odskočnu dasku da ga av podrži kao penzosa da prorektora/rektora BU.

    1. sramota, profesorka koja kritikuje ono što se radi nelegalno a hoće da je linčuju. nedajte se Dano!!!!

  3. Opozicija se ponaša tačno kao vlast. Ne dozvoljavaju nezavisnim telima da odlučuju, nego pritiskaju sudstvo i etičke komisije. Baš bedno.

    1. Каја независна тела? Ништа овде није независно већ преко 70 година!

  4. Ne razumem zašto profesorka Popović, uz tako težak prekršaj, želi da bude prisutna u medijima? Umesto da bude zadovoljna što nije izgubila posao, ona se još i eksponira i reklamira sa tekstom svog pokojnog kolege kojeg je preuzela i potpisala kao svoj!

  5. Da li je moguce da sada profesorka koja je prepisivala optuzuje onoga koji ju je uhvatio u tom necasnom poslu!? Kuda ide ovaj svet?

  6. Dekan Ekonomskog: „Telegrami podrške“ Danici Popović pritisak na Etički odbor.
    Ta grupa o kojoj dekan govori je sve samo nije eticki odbor?

  7. Puna podrşka Danici Popović. Kako se srozao Ekonomski fakultet. Ko se bavi naukom on zna ko je upravu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.