Jovanović: Delta soj ima drugačije simptome, 99 odsto u bolnicama nevakcinisano

Ostavite komentar


  1. I do sada smo imali grip (osim prošle godine kada je sve bio COVID-19)

  2. Nevakcinisane ne treba primati u bolnice. Kad su tako pametni nek ih leče babe vračare i nadrilekari.

  3. Zato to dvoje osoba zarazenih tzv delta virusom na povratku iz Rusije nisu zadrzane na aerodromu i upucene u karantin ? Trebalo im je „nekoliko dana“ da se upute u veterinarsku stanicu kod veterinara Seklera u Kraljevo !? Koga bre vise lazete , prokleta vam dusa svima na ovom i na onom dabogda svetu !

  4. Trudim se da razumem, ali bezuspešno. Koliko juče, Krizni štab je odobrio održavanje Exit festivala. Da li 50.000 stranaca ne predstavlja rizik?

  5. I ne samo da vasa adresa e-poste nece biti objavljena, nego ni vas komentar takodje nece biti objavljen.

  6. Ne znam nista o delta soju ali to dvoje su doleteli avoonom iz Rusije i nisu imali PCR test ili test ne moze da pokaze pravu sliku, nista mi nije jasno….

  7. Stevane ,da li to znači da mi pušače i gojazne ne treba lečiti od dijabetisa i srčanih oboljenja ?

  8. G-dine Stevane (dole list), pre nego se nevakcinisani vrate iz bolnica, predlozite i zalozite se za to (vidim da Vam odlicno ide) da se tim istim nevakcinisanima vrate sve uplate za pio i zdravstveno, pa onda ne moraju da budu primljeni.

Ostavite komentar


Društvo

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini 10

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini

Ministarstvo zaštite životne sredine Republike Srbije bilo je domaćin sastanka Partnerstva za zdravu aktivnu mobilnost u okviru sprovođenja Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu (Transport, Healthand Environment Pan-European Programme - THE PEP), koji je održan u Beogradu, u periodu od 23. do 25. aprila 2024. godine, a kojim je obeležen početak jednogodišnjeg predsedavanja Republike Srbije Upravnim odborom Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu, simboličnom predajom „štafetne palice“ Srbiji od strane prethodno predsedavajuće zemlje Austrije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.