Dragana Rakić za Danas: Dragoslavu Bokanu je mesto u zatvoru, a ne u Savetu Filološkog fakulteta

Ostavite komentar


  1. Zašto se gospođa ne izjasni gde je njeno mesto pa onda da vidimo koliko je kompetentna da sudi o drugimao

  2. Tamo gde su Bokan i ostale „vatrene patriote“ branili Srbe, tamo Srba više uglavnom nema…sada pokušavaju da i Srbiju počiste od normalnih ljudi pa svakog ko im protivreči nazivaju „nato opozicija“…

  3. …verujem, da petog oktobra, Vi niste učestvovali u skrnavljenje Skupštine, države u kojoj ste tako uspešni!?

  4. Svima vam je mesto tamo. I jednima i drugima. Jadni mi sa ovakvom vlascu i sa ovakvom opozicijom. Valjda za bolje srbin i nije, kad se skoro pola populacije prodaje za lita ulja i kg secera.

  5. Истина је да у дужем временском периоду не силази са разних телевизија као и поједини.
    После сваке приче иде хвалоспев али нисам очекивао да ће то да га доведе тако високо а било је очигледно.

  6. Kad vidim ko je protiv imenovanja, od Helsinskog odbora pa redom, dodje mi da podrzim imenovanje …

  7. Ma u ovoj drzavi samo mrzitelji su na ceni.E moj narode gde ce tebe Dragi Bog smestiti usta si se pretvorio?

  8. Fasizam se u Srbiji stabilizuje. Mkadi i skolovani beze. Ostace samo agresivne „patriJote“ i navijaci huligani. Ko ce da vraca dugove?

  9. Gospodin boban ako je stvarno vezao te osobe za radijator radi iznudjivanje novca anda je njemu stvarno mesto u zatvoru s ne na fakultetu samo zbog toga što je član sns.bruka i sramota.

  10. Meni ovo lici na neki eksperiment nad narodom, da vide koliko cemo jos da trpimo ovo iživljavanje. Sledece je da ce osudjenog kriminalca postaviti na mesto guvernera Narodne banke.

  11. Uz sve mane Dragoslava Bokana ( a ima ih u karakteru onoliko ) ,on je prava osoba da razbistri nekom toljagom decenijsku žabokrečinu koju su stvorili kvaziintelektualaci Filološkog fakulteta.Bokan je za njih odlično rešenje, bolje nije moglo,apsolutno podržavam!

  12. Госпођо, хероино, свака Вам част!!!!
    Да има више оваквих људи не би нам школство до овде дошло!!!!
    Бог нека вас чува!!!

  13. I sam sam diplomirao na tom fakultetu. Sećam se da je kabinet tadašnjeg sekretara fakulteta (pre 10 godina) više ličio na neku muzejsku prostoriju SPC, sa sve kandilom. Tada to nikome nije smetalo. Koliko mi je poznato, najveća vrednost te ustanove je jezik, a vokabular i izražajne veštine dotičnog gospodina su, morate priznati, izvanredne. Na stranu politički stavovi i ideološke zablude.

  14. Bokan – verbalna gimnastika socijal nacionaista Nemačke iz početka 20 veka i Balkana 1938 i 41..

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.