FON odlaže stručnu analizu doktorata Siniše Malog

Još se ne zna epilog osporene doktorske disertacije gradonačelnika Beograda

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

 1. Hajde da uradimo analizu:
  1. Pretpostavimo da NIJE plagijat – šta mislite da li bi trajalo više od nedelju dana da se argumentovano, stručno, naučno, pošten,… (odaberite sami) donese odluka da je doktorat ispravan?
  2. Pretpostavimo da JESTE plagijat – šta mislite kako bi se razvijala priča sa komisijama, odborima i sl.? Da li vam to liči na ovo što se dešava?
  Hvala što ste objavili ovu malu analizu.

 2. Ko sad sme da bude objektivan, bio bi razapet kao Isus! Bolje otkaz nego "Vučićevićijada" po raznoraznim tabloidima, Pinkovima, Novostima…

 3. Nova komisija u sastavu Stefanović Dr, Tabaković Mr i Dr, Nikolić master utvrdiše da je pisanije Malog Dr remek delo, skoro, pa ravno ekspozeu njegovog poslodavca. Da je taj "doktorat" bez mrlje koliko bi trebalo minuta da se objavi nalaz?

 4. Samo me jedna stvar zanima. KADA je dr Mali pisao svoj rad? Meni su jedne master studije vec propale jer sam pokusavao da ih zavrsim uz mnogo manje zahtevno radno mesto nego sto je njegovo. Ove druge mi idu malo bolje jer sam se bukvalno oprostio od slobodnog vremena u narednih godinu dana i nasao manje zahtevan posao.

 5. Bilo bi dobro da se ispita gde se stiglo sa prijavom protiv dekana Tehnolosko-metalurskog fakulteta (doskorasnjeg clana,Etickog odbora BU),za plagiranje, autoplagiranje i krivotvorenje rezultata u doktoratu, monografiji i udzbeniku. Je li dekan formirao sam strucnu komisiju za svoj slucaj? Velika bruka i sramota za Univerzitet u Beogradu.

 6. Mali, kao ono "Mali-Alek" iz skeča?

  Sirota ona baba od koje su pravili cirkus.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Društvo

Naslovna strana

2. decembar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.