„Suđenje tek 30. septembra“: Održano pripremno ročište u slučaju glumice Anđele Jovanović 1Foto: N1

U Prvom osnovnom sudu danas je održano pripremno ročište u procesu koji je protiv glumice Anđele Jovanović pokrenuo glumac Branislav Lečić.

„Suđenje je odloženo tek za 30. septembar. To je prilično dug period, ali to je što je“, rekao je advokat Goran Draganić, pravni zastupnik Anđele Jovanović, a više pročitajte u posebnoj vesti.

Predsednica suda Vesna Miljuš zabranila je snimanje i fotografisanje u zgradi suda, a nije dozvoljeno ni da javnost niti novinari uđu u sudnicu, javila je reporteka N1.

Razlog za to, kako je rečeno, je mala sudnica.

Nakon što je odbila da se pojavi u istoj sceni sa Lečićem, Anđela Jovanović danas se našla pred sudom i to zbog tužbe koju je protiv nje podneo Lečić.

Anđela nije želela da glumi u sceni sa Lečićem koji je u seriji trebalo da igra čoveka lažno optuženog za zlostavljanje, a kao razlog navela je neprijatne događaje iz prošlosti koje je imala sa njim.

Reporterka N1 nije primetila da je u sud stigao i sam Lečić, i navela je da on nije u obavezi da se pojavi, pošto je u pitanju pripremno ročište.

Anđela Jovanović je nešto pre 10 sati stigla u sud, a ispred zgrade je dočekalo veliki broj koleginica, među kojima Milena Radulović, Mirjana Karanović, Anđelka Prpić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari