Novi Pazar: Gradski zvaničnici čestitali Uskrs 1foto: N. Kočović

Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac, njegov zamenik Vladimir Marinković i predsednica Skupštine Anela Halilović Šemsović čestitali su danas Uskrs pravoslavnim vernicima.

Biševac je pravoslavnim sugrađanima poželeo da Uskrs provedu u radosti i porodičnoj sreći.

“Neka nam praznični dani budu poruka mira, međusobnog razumevanja i odlučnosti da zajedno gradimo budućnost”, poručio je Biševac.

Marinković je praznik čestitao vernicima i sveštenicima, poželevši im da Uskrs provedu u lepom raspoloženju i dobrom zdravlju.

“Nastupajući praznici su prilika da se prisetimo svih vrednosti koje sa sobom donose dani Hristovog vaskrsenja, te da svi zajedno budemo posvećeni jačanju zajedništva i međusobnog uvažavanja kao osnovnih principa koje vekovima negujemo”, dodao je Marinković.

Predsednica lokalnog parlamenta navela je da različitosti dobijaju poseban smisao u jedinstvu i toleranciji.

“Svojim sugrađanima i prijateljima pravoslavne veroispovesti upućujem srdačne čestitke povodom nastupajućeg praznika, uz želju da ove dane provedu u blagostanju, zdravlju i dobru. Vreme blagdana je prilika za jačanje našeg međusobnog poštovanja i spremnosti na zajedništvo u dobru i miru”, navela je Halilović Šemsović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari