Kako je Koraks video 2020. godinu? (FOTO)

Srećna Nova godina!

Ostavite komentar


  1. Sve mi je jasno kada posmatram Koraksove karikature, samo mi nije jasno,zašto oslikava osobe čija usta podsećaju na kokošije dupe, a?

    1. Video, uzivao I naslikao… praznici su, ima vremena da pogledate jos po neki put. Uzivajte I vi!

  2. Gospodinu Korax-u i svim ljudima dobre volje zelim bolju 2021. od zle 2020.godine!Godine gde je najpozitivnija rec bila-negativan(na koronu).Ziveli!

  3. Koraks me odusevljava sa svojim karikaturama koje realno prikazuju gospodina, da ga tako nazovem koji se izgubio u svemiru i koji je uz pomoc prodanih dusa iz svoje stranke i drugih stranaka Srbiju ucinio ovako jadnom kakva je danas.Plasim se da je ovo samo pocetak unistavanja od strane sefa kako ga Ana Brnabic oslovljava , njegove stranke i stranaka prilepaka SPS,SPAS,PUPS i jos nekih kojima je samo stalo do udobnih fotelja i funkcija, a na moju veliku zalost, nije do uredjene drzave Srbije, zbog kojih su spremni sve da prodaju.

  4. Ovaj vaš koraks je ostrašćen i zao. A možete vi da kenj..e o slobodi izražavanja, ali se zapitajte da li bi voleli da crta ovakve gadosti o vašem ocu, majci, detetu. Jadna je vaša svest ako mislite da je podrugljivo vredjanje vid demokratije i sloboda izražavanja.
    Kao da sam djavo drži olovku i crta. Zlo.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.