Donosilac vesti koje nacija sa strepnjom iščekuje: Ko je doktor Milika Ašanin, direktor Univerzitetskog kliničkog centra Srbije?

Ostavite komentar


  1. 390 научних радова.Скоро сваки лекар који има претензија да буде и професор има толико и више научних радова. Упоредите са другим струкама и видећете да је број њихових научних радова далеко мањи.А раде само то.То се односи и на радове научника из института који не раде ништа друго .Нешто није уреду .Или са лекарима или са свима нама Ја сам нпр.научни саветник из области економије.Дакле моје колеге које раде само то успевају да као веома плодни аутори напишу 60,70 радова поред неколико монографија.А лекар који сваког дана оперише чак по пет шест сати па и десет , и хвала му на томе и после тога по десет сати проведе у кревету ,има 390 или чак 500 ,600 радова.Изгледа да су лекари надљуди,а сви ми остали паразити и ленштине .И живимо на грбачи буџета.

  2. Pravi doktor a izgleda i covek. Nadam se da nije član ni jedne partije.

  3. E to da klinci sto gledaju tik tok, to je gospodin covek I muskarcina ne Kristijan, ne oni sto se vuku po Balkan info-u, ne ovi gaseri Ali realno tesko da ce neko dete to raUmeti

  4. Nije docent, nego vanredni profesor. Poštovanje za ovog velikog, a skromnog čoveka.

  5. pogledajte biografije direktora, poslanika, ministara i ostalog „krem“ sloja i videcete da su svi poreklom ili crnogorci ili bosanci. mi „srbijanci“ smo ocito nepismeni.

  6. Sasvim tačna primedba u vezi radova. Iz vlastitog iskustva kao profesor i dugogodišnji načelnik klinike-nastavne baze, ne u Srbiji, smatram da ovako velik broj publikacija ne služi na čast autoru. Za ovakav volumen naučnog dela neophodno je sklopiti izvesne kompromise, koji ovo mišljenje potvrđuju. Želim ovom kolegi mnogo uspeha,prihvatio se teškog posla.

  7. Upoznao sam ga. Ostavio je utisak čestitog čoveka. Takvi kadrovi nam trebaju, a nezakonito ga drže 8 godina kao v.d. direktora.

  8. SA VELIKIM POŠTOVANJEM,ALI ZAŠTO SA OVOLIKO USPEHA JE ON VD DIREKTOR.

  9. Bravo, divan čovjek plus genije, kako nama u Nikšiću treba ovakvih, šteta svi u Srbiji rade….

  10. Gospodin u pravom smislu reci.Postovanje Dr,Asaninu na pozrtvovanju i brizi u ovim najtezim danima!

  11. Ne vidim da baš njega toliko treba istaći u ovoj situaciji.Šta reći koliki teret su podneli Smederevski lekari,njihovih imena nema nigde.Bili su te noći po terenu,prevezli sve u UC u Smederevu.10 osoba je doveženo.
    UC,toliko mrtvih,reanimiranih i poslatih za Beograd,troje operisanih.Ti lekari iz hitne, urgentna,anesteziolog,hirurg,ortoped, internista,neurolog

  12. Lepo je hvaliti doktora Miliku,a šta je sa doktorima koji su radili u Uređenom celu noć i dan, niko ih ne spominje

  13. Nažalost mnogi gradovi nemaju kardiologa i poštenih lekara .narod može samo u toku srčanog udara da se leči od strane hitne ako stigne na vreme …

  14. Bravo za sve lekare, sestre, sve zdravstvene radnike i u Beogradu i Smederevu!

  15. U 26 god. završio medicinski fakultet.Ja završnom medicinu u 24 god.
    Radio 40 god. u unutrašnjosti.
    Dobio republičku nagradu za najboljeg mladog specijalist.Nikad se nisam eksponirao u sredstvima javnog informisanha.CG lik,samo da se eksponira.Već vidjeno i svojstveni takvim ličnostima.

  16. Ovo sa preko 300 naučnih radova je za Srbiju tipično pumpanje, sa tim treba prestati. Profesori i docenti koji se doppisuju na svaki klinički ( ne naučni, već u najbolju ruku stručni) rad treba da shvate da se time automatski svrstavaju u red ljudi koji prema svojim saradnicima nisu fer i kite se tuđim perjem, impresioniraju samo nepismene

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.