Koliko je zaista opasan kentaur soj: „Kentaur ludilo“ hara Srbijom

Ostavite komentar


  1. Sve ovo ukazuje da se lupaju gluposti radi senzacije ili ti popularnosti pojedinaca.

  2. Draga moja autorko, tek ste sada shvatili kako stvari funkcionišu ? Trebalo vam je samo 2 godine.

  3. Sve je ovo jasno ali svet je opet propustio priliku da reši problem broj 1 cele planete – PREKOBROJNO ČOVEČANSTVO.
    Umesto da je Kovid pandemija iskorištena u tu svrhu političari histerično navalili na vanredno stanje, masovna vakcinacija i progon tog „strašnog“ virusa. A mi brojimo 7.5 milijardi dok za planetu bi bilo optimalno 1.5 do maksimalno 2 milijarde. Nezaustavno srljamo u propast. Flora i fauna se uništava ekponencijalnom brzinom, atmosfera i voda isto tako.

  4. Ko je zastrasivao narod? Vlast je preko svojih medija to cinila u talasima,red unosenja straha,red navodnog spasavanja stanovnistva.Mediji vezani za Zapad su unosili onoliko straha koliko je za ostvarenje jedne nametnute agende bilo potrebno.

  5. Svaka cast za clanak! I laik bolje prati, cita stranu stampu od strucnjaka…g.Kon je jos na starim informacijama o Omikronu…od pre svog god.odmora. Prica pricu kako je Omikron blag! Bio je blag, ali pre 4- 5 meseci!!!

  6. За озбиљне људе ово није шала,колико год неверујете у нови талас нажалост ту је међу нама,мање је битан назив(како Амери крсте олује па их неисмевате)него последице,неразумем спрдање са СЗО,ал, нека ,неће још крај света док се неизређају све луде тако веле моји сељани.

  7. U Srbiji vjecito ludilo. Kad se spomene Kurir, treba preskociti sve sto pise. Srbija u srednjem vijeku!

  8. Ovog doktora agende kad vidim lakse uradim ujutru defekaciju kolona kakvi kentaueri i kenguri ludi lo na x10

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.