Kon: Situacija se stabilizuje, ali je daleko od dobrog

Ostavite komentar


  1. Dr P.Kon….danas ste već suvišni..
    zaboravljeni… ili da Vam kažem. grubo ste pregazili Hipokrata ..ali zašto…za novac…slavu kojom Vas veliča SNS…ali narod Srbije Vas odbacuje…zaslužili ste…i ne pitajte zašto!?
    A narod Vam vraća sprezirom…
    Greške …one teške ostaju zapamćene zauvek..
    Vi ste odbačeni ..i ostajete u Zaboravu…jer kazna naroda je surova…nema oprosta.!!?

  2. Jasno nam je kako zaravnjavate krivu… BIRN je objasnio.. Kone, izblamirao si se. Povuci se, sacuvaj kakvu-takvu vojnicku cast.

    1. Vojnicka cast nije da sluzis politici, vlasti, vec narodu.
      On je to izgubio odavno jos od skandala sa prethodnim vakcinama.

  3. Vase kolege lekari traze da se sklonite i sa te uzurpirane pozicije i iz svih medija gosin doktore Kon !

  4. Doktore Kon, ako se vec danima otkriva po 380 – 420 novooboleloh na osnovu cega kazete da se situacija stabilizuje? Kako ne razumete da vi sve vreme to necete da kazete. Da li postoji ekgaktni pokazatelji ili je to vase nadanje. Mislim da bi valjalo da nekom fizicaru ili npr. automaticaru date da vam analizira te podatke. Dakle, ako danima imamo na primer po 2000 novozarazenih, kriva se je isto zaravnila ali je tu precutan najbitniji podatak – koliko novozarazenih dnevno moze nas sistem da podnese? Kao drugo eksponencijalni skok nije uopste opasan ako ne predje neku granicu – dakle ne pravite od eksponencijalne funkcije bauka, niti od zaravnavanja krive spas.

  5. Ja vec odavno nemam poverenja u lekare i zdravstveni sistem ove zemlje. Kako onda da verujem ovom liku, kad njemu ne veruju ni oni u koje ja vec ne verujem. Bolje neka vrate Nestorovica, da se bar nasmejemo.

  6. Broj obolelih i mrtvih stabilno raste.
    Uspeh vlade srbije i ne sporovdjena bilo kakvih mera zastite.
    Da li znate da za nenosenje maski nije niko nadlezan sem sanitarne inspekcije koju je nemoguce kontaktirati.
    Komunalni policajci nisu nadlezni i idu po zatvorenim prostorima bez zastitne opreme, ni jednoj prodavnci ni trznom centru nije nalozeno da ljude bez maski sprecavaju da udju i zaraza se siri.
    Dakle apsolutno ni jedna zakonska mera koja je propisana se ne postuje.

  7. Uh..baš ste se namerili na dr Kona…samo vas pitam, ima li nešto da je dobro rekao ili uradio?

  8. Vi morate da odgovarate što ste dozvolili da se uopšte objavljuje pobeda nad koronom da bi se sproveli izbori.Vim imate moralnu odgovornost kao lekar da podnesete ostavku ili da priznate da ste ucenjeni da ostanete u Kriznom štabu.Pobogu pa vi ste lekar,vi ste podneli zakletvu,ne Vučiću nego Hipokratu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.