Majdanpek: Rani javni uvid Plana detaljne regulacije područja vetroelektrane „Jasikovo“ 1Foto: J.B.K.

U skladu sa zakonskim propisima Odeljenje za urbanizam, građevinarstvo, stambeno – komunalne i inspekcijske poslove opštine Majdanpek, izložilo je Plan detaljne regulacije područja vetroelektrane “Jasikovo” na teritoriji opštine Majdanpek na rani javni uvid. Traje do 28. februara, kada ističe i rok za dostavljanje primedbi i sugestija.

Opštinska uprava opštine Majdanpek, kao nosilac izrade predmetnog planskog dokumenta, organizuje rani javni uvid u cilju upoznavanja javnosti sa opštim ciljevima i svrhom izrade plana, mogućim rešenjima za razvoj, očekivanim efektima planiranja, navodi se u obaveštenju Odeljenja za urbanizam, građevinarstvo, stambeno – komunalne i inspekcijske poslove opštine Majdanpek.

Elaborat za rani javni uvid je izložen svakog radnog dana, od 7 do 15 časova, u zgradi Opštinske uprave opštine Majdanpek, u Odeljenju za urbanizam, građevinarstvo, stambeno – komunalne i inspekcijske poslove, kao i na zvaničnoj internet strani lokalne samouprave.

-Zainteresovanim pravnim i fizičkim licima koja vrše uvid u izloženi elaborat za rani javni uvid, Odeljenje za urbanizam, građevinarstvo, stambeno – komunalne i inspekcijske poslove, pružiće sve potrebne informacije i stručnu pomoć, u vezi sa pojedinim rešenjima i eventualnim davanjem primedbi i sugestija – kažu nadležni.

U obaveštenju se navodi takođe da se tokom trajanja ranog javnog uvida, primedbe i sugestije na izloženi elaborat mogu dostaviti tokom u pisanom obliku, nadležnoj opštnskoj službi.

Opštinska uprava opštine Majdanpek, po završenom ranom javnom uvidu, priprema izveštaj o obavljenom ranom javnom uvidu, koji usvaja Кomisija za planove opštine Majdanpek.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari