Među osnovcima u Beogradu 13 slučajeva korona virusa

Ostavite komentar


  1. Sta je sad vov ? Kako to javljate nakon 5 dana ? U kojoj „jednoj osnovnoj skoli na Novom Beogradu“ ? Vi se dr Kon opasno poigravate sa zdravljem naseg naroda, nase dece.

    1. Lepo piše i u kojim školama i koliko dece. Epidemija je, da li ste očekivali da neće biti slučajeva, ne razumem? Šta tačno predlažete, da deca ne idu u škole narednih 3-4 godine koliko će (minimalno) virus biti u cirkulaciji?

      1. Da li se deca razboljevaju i od obicnog gripa kao sto je to i uvek bilo ili su o izlecili kao i sve ostale bolest i sad je ostala samo korona. Jer sta god da bude i najobicniju kijavice ili prehlada odmah je prepisuju koroni.
        Neka se narod malo opasulji i neka vidi da nas truju svim i svacim i navode nas na nesto mnogo gore od toga.

  2. Pre pandemije ako bi deca dobila grip, povredila se ili nešto drugo, nisu išla u školu i po dve tri nedelje najnormalnije. Nikakva tv nastava, ništa. Sad imamo smrtonosan virus al moraju bolesni da uče. Čemu sad tolika drama, šta će da propuste za par nedelja? Jel nije dovoljno stresno za porodicu što imaju kovid u kući?! Gde je zdrav razum, ima li normalnih tamo u tom „štabu“?

    1. Pokušavam da se prisetim, dali sam ikada kao dete pa i kasnije imao povišenu temperaturu, dali sam se ikada zakašljao ili nedaj Bože kinuo? Vjerujem da se takav belaj nikome nije u životu desio? Nova normalnost, programirana od nenormalnih ljudskih kretena ih je dovela u velike neprilike, desilo se čudo, naime jedno dete zavoljela glava a drugo dobilo temperaturu neverovatnih 37,6 C°? Nazovi struka, @batut, @ministarstvo zdravlja i prosvete, su već u neviđenoj panici? Neviđeni neprijatelj se ušunjao u školi? Zdravlje sviju nas je totalno ugroženo, pogotovu dece, definitivno nema nam spasa? Neposlušan deca nisu nosila maske-brnjice i neidentifikovani a smrtonosni virus AV ludilo se počeo munjevito širiti i postoji opravdana opasnost da pokosi čitavu naciju? Da bi spasili i sačuvali naše zdravlje, eksperti iz šarlatanskog i diletanskog KŠ moraju podhitno pozatvarati škole i strpati sve u karantin? No moraju mučenici da sačekaju da prodefiluje „parada srama“, a posle marva u tor???

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.