Mladić star 31 godinu, ranjen je u lice prilikom bezuspešnog pokušaja da spreči pljačku pošte u Novom Beogradu, javio je sinoć B92. Dvojica mladića sa fantomkama na glavama, upala su u juče oko 18 časova u poštu u ulici Jurija Gagarina u bloku 70, u kojoj je u tom trenutku bilo desetak ljudi, među njima i majka sa šestogodišnjim detetom.


Kako tvrde očevici, napadači su savladali i razoružali radnika obezbeđenja, nakon čega su svima koji su bili u prostoriji naredili da legnu na pod. Dok je jedan pljačkaš držao na nišanu prisutne, drugi je preskočio pult u potrazi za novcem. Očevici kažu da je tada jedan mladić pokušao da razoruža pljačkaše, ali je u tom pokušaju teško ranjen. Jedan od pljačkaša uperio mu je pištolj i pucao u lice, prenosi B92.

Ranjeni mladić je prevezen u Kliniku za maksilofacijalnu hirurgiju, i kako prenose elektronski mediji, u stabilnom je zdravstvenom stanju. Iako za sada nema zvaničnih informacija koliko novca je opljačkano, u MUP Srbije je rečeno da se rado o svoti između 150 i 200 hiljada dinara. Policija traga za dvojicom mlađih muškaraca, koji su posle pljačke pobegli u pravcu centra grada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari