Odgovor o Vučićevom pismu penzionerima zaglavljen u PIO Fondu: Milan Marinović i dalje čeka

Milan Marinović, poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti, nastavio prikupljanje informacija o predizbornom pismu predsednika Srbije najstarijima

Ostavite komentar


  1. Sve sto su penzioneri dobili kako kaze moj deda im nije dao Aleksandar Vucic kako misle nepismeni,neobrazovani,dementni i neobavesteni nego je to novac njihov i poreskih obveznika drzave Srbije.Nema potrebe da PIO fond sa neadekvatno obrazovanim i nesposobnim na celu ,salje naivno glupa pisma u ime Aleksandra Vucica koja su zavrsila u smecu.Suludo je slati navedena pisma i praviti bezpotrebne troskove a ogromna vecina penzionera gladuje a mnogi preturaju po kontejnerima u neuredjenoj pravnoj drzavi Srbiji ,zakljucuje moj pametni deda.

  2. a zamislimo scenario kada bi recimo SSP dobio ažurne podakte svih penzionera i uputio im svima pismo. Kako li bi samo AV reagovao …skičao bi kao prase na svim TV ..i tužioc bi odmah MORAO da reaguje.

    Ovako, pošto on to radi, sve institucije se prave mrtve

  3. Ovo je jedna veoma losa zemlja svaka promena vlasti mora da bude kroz proteste svaka vlast se ponas akao kriminalno udruzenje protiv gradjana svaka vlast kojoj su podcinjeni sudovi i policija ozbilno bolesno drustvo sa kojim se manipulise kao sa malom decom .

  4. Па шта,зар мислите да ће вам неко одговорити,информације може само да добије газда и опет пола Србије нема мозга

  5. Joś jedan dokaz da zbog ovog kriminala izbore treba PONIŠTITI A AKTERIMA SUDITI PO ZAKONU. Nadam se vrlo brzo da jednom neko od te kriminalne bande kpjoj drźavni zakoni niśta ne znaĉe završi na sudu i da ih sudije malo poduĉe šta znači pštovati svoju drźavu i njene zakone. Da dobiju svoj deo kazne kao svi koji krśe zakon, zajedno sa vođom! Kad je stavio svoju sliku nije teško da ga policija nađe i privede? Hm?

  6. Taj bolesnik ne bira nacine i vrste manipulacija samo da zadrzi svoju vlast. To je prava tragedija za ovu zemlju i narod.

  7. Шта рећи

    Он народ сматра
    Као роба
    И тако се понашају
    Али има неко ко то види
    Записује и једног дана
    Добиће за то
    Награду

  8. Niko u ovom regionu,jer ovo nije drzava,nije zasticen sem AV.Ovo je sve mjegovo jer je to ovaj narod njemu sve dozbolio.Mora da se promeni jos koja generacija da se malo procistimo.Drugog nacina nema.Los smo narod.

  9. Ajmo da glasamo svaki dan dok ne pobedote a onda izlaze na ulice ovi sto vas nece…isto nasilno…

Ostavite komentar


Društvo

Proricanje krivičnih dela 9

Proricanje krivičnih dela

Tri karte za Holivud. Verujem da je svako gledao ovaj film u kome Branislav Lečić glumi komandira policijske stanice Gornje Polje, zaduženog da organizuje doček druga Tita. Kako bi sve bilo savršeno, on zabranjuje seljacima da drže stoku, zatvara sve koji bi mogli da predstavljaju "opasnost" i na kraju hapsi i rođenog brata koji je u tom trenutku došao iz Amerike, jer i on je sumnjiv.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.