Policijska uprava Subotica: Raspisan konkurs za 52 polaznika 1Foto: Natalija Jakovljević/Danas

Ministarstvo unutrašnjih poslova raspisalo je konkurs za upis 780 polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku (COPO), za stručno osposobljavanje za obavljanje poslova i zadataka uniformisanog policijskog službenika i to za potrebe svih 27 policijskih uprava u Srbiji.

Svi zainteresovani, koji ispunjavaju uslove za upis, mogu da se prijave do 7. juna ove godine.

Od 780 polaznika Centra za policijsku obuku, za potrebe Policijske uprave u Subotici, raspisan je konkurs za: 4 polaznika za radno mesto policajca, 5 polaznika za radno mesto saobraćajnog policajca i 43 polaznika za radno mesto graničnog policajca.

“Kandidati za polaznike imaju mogućnost da se prilikom prijave na konkurs izjasne za koje radno mesto žele da prođu stručno osposobljavanje”, navodi se u pozivu.

Pripadnici Policijske uprave u Subotici, sprovešće promotivne aktivnosti na promotivnim štandovima i informisati zainteresovane kandidate prema sledećem rasporedu: 24. maja i 6. juna, od 10 do 14 časova – centar Subotice (ul. Trg slobode broj 1); 26. maja, od 10 do 14 časova – ispred Mesne zajednice Prozivka (ul. Nade Dimić); 31. maja, od 10 do 14 časova – ispred robne kuće ”Panda” u Bačkoj Topoli; 2. juna, od 10 do 14 časova – ispred Osnovne škole “Adi Endre” u Malom Iđošu.

Tokom promocija zainteresovani kandidati dobiće sve informacije o uslovima konkursa i obrasce koji su potrebni za konkurisanje.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari