Slučaj Miketić, 10.000 za srednjoškolce, protest ispred Ribnikara: Vesti koje su obeležile sedmicu za nama 1Foto: FoNet/Aleksandar Barda; Darko Cvetanović; J. Stanković; Shutterstock/Ryazantsev Dmitriy; N. Čolić

U Pregledu nedelje izdvajamo za vas pet vesti koje su obeležile sedmicu za nama.

REM je pokrenuo postupak protiv Pinka zbog prikazivanja seksualno eksplicitnog snimka u jutarnjem programu. Okolnost da su lica na snimku zamagljena je bez značaja s obzirom na to da se u programu bezrezervno tvrdi da je reč o Đorđu Miketiću, piše u saopštenju. Opširnije OVDE.

Kandidat za gradonačelnika Beograda liste „Srbija protiv nasilja“ Vladimir Obradović izjavio je da se kandidat za odbornika te liste Đorđe Miketić, nakon što je objavljen njegov privatni snimak, povukao iz izborne kampanje, a da će tek biti odlučeno da li će ostati na toj listi. Opširnije OVDE.

Roditelji dece ubijene u “Ribnikaru” okupili su se u sredu ispred škole kako bi izrazili nezadovoljstvo činjenicom da postoji veliki otpor da se škola pretvori u memorijalni centar, kao i načinom na koji se država ophodi prema tom zločinu i podsetili da se on ne sme zaboraviti. Opširnije OVDE.

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu potvrdilo je u utorak za Insajder da je po službenoj dužnosti, na osnovu medijskih napisa, formiralo predmet o navodnim falsifikovanim potpisima na pojedinim izbornim listama. Opširnije OVDE.

Svi srednjoškolci u Srbiji, njih oko 235.000, narednih desetak dana će dobiti po 10.000 dinara, najavio je u ponedeljak ministar finansija Siniša Mali. Opširnije OVDE.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari