Protiv Uroša Panića još nije pokrenuta prekršajna prijava zbog bahate vožnje lamborginija 1Foto: Instagram/MUP Srbije

Na pitanje da li je Prekršajni sud od MUP-a dobio zahtev za pokretanje prekršajne prijave protiv vozača iz objave na Instagramu koji je divljački vozio automobil lamborgini ulicama Beograda, iz tog suda za N1 stigao je odgovor – da u svojoj elektronskoj evidenciji nemaju bilo koju informaciju u vezi sa ovim slučajem i Urošom Panićem.

Saobraćalna policija oduzela je krajem marta automobil marke lamborgini Uroša Panića, sina Vučićevog kuma Petra Panića, koji je nasilnički i bahato vozio ulicama Beograda i sve to snimio i objavio na društvenim mrežama.

Portalu N1 u policiji, i pored nekoliko ponovljenih zahteva, nisu odgovorili na pitanje zašto je automobil odvezen i koje delo se vozaču stavlja na teret.

Nakon oduzimanja automobila, ostalo je nejasno da li je Panić dobio prekršajnu prijavu, te su se novinari N1 obratili nadležnom sudu.

@danas.rs Sigurno ste videli video na kom Uroš Panić vozi svoj lamborgini i bahato proziva policiju, ali znate li priču iza ove priče? ⏩ #foryoupage #foryou #fyp #danas #vesti #news #lamborghini #lamborghinihuracan ♬ News, news, seriousness, tension(1077866) – Lyrebirds music

„Prekršajni sud u Beogradu ne raspolaže informacijama iz Vašeg zahteva o slobodnom pristupu informacijama od javnog značaja, a navedeno iz razloga što je pretragom kroz elektronsku evidenciju SIPRES koja se vodi u ovom sudu utvrđeno da ne posedujemo bilo koju informaciju u vezi sa slučajem koji ste naveli u Vašem zahtevu, a u kojem se spominje lice Uroš Panić“, navodi se u odgovoru koji potpisuje zamenik predsednika Prekršajnog suda u Beogradu.

https://www.danas.rs/vesti/drustvo/sin-vucicevog-kuma-bahatom-voznjom-ugrozava-gradjane-policija-i-tuzilastvo-ne-reaguju/

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari