Šarović dovezao klozet ispred Skupštine grada: Vesićeva pokretna kancelarija 1Foto: BETAPHOTO/MILAN OBRADOVIC/DS

Članovi pokreta „Ljubav, vera, nada“ dovezli su danas ispred Skupštine Beograda mobilni klozet na kojem su okačili table sa ispisom: „Pokretna kancelarija Gorana Vesića“.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić pre nekoliko meseci započeo je kampanju obilaska Beograda i okoline, a za to koristi kamper vozilo kao svoju pokretnu kancelariju.

„Pokretni kamper koji je zakupio njegov prijatelj Nemanja Aleksić koštaće 22.515 evra i u skladu sa Zakonom o sprečavanju korupcije to je poklon koji nijedan javni funkcioner ne može da primi“, rekao je predsednik pokreta „Ljubav, vera, nada“ Nemanja Šarović.

Šarović je naveo da je njegov pokret želeo da omogući Vesiću „da nastavi svoj posao“ zbog čega su nabavili kancelariju koja je, kako je kazao, po njegovoj meri.

„Ona suštinski žigoše korupciju u Skupštini grada i čitavoj državi. Nećemo odustati od ideje za korišćenje pokretne kancelarije ako Vesić ne želi da je koristi. Ići ćemo po Beogradu i rešavati probleme građan i ukazivati na sva lažna obećanja Vesića“, naglasio je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari