Saša Janković: Autoritarno shvatanje bezbednosti

Ostavite komentar


  1. Bravo budući naš predsediče! Kao i uvek – pametno,odmereno,kulturno,koncizno ,po slovu zakona. Od napredne poganije na čelu s umno poremećenim diktatorom možemo još svašta očekivati. Ali jedno je sigurno – ništa dobro,pametno,pozitivno i pošteno. Sve će uraditi,služiće se svim mogućim nečoveštvima,podvalama,zamenama teza,demagogijom,patetikom,lažima,pretnjama,ucenama,silom,samo da sačuvaju vlast. Evo,pokušao je veliki vođa čak i da formira stranačke SS odrede po uzoru na Hitlera,u vidu nekakve pomoćne policije . Hteo je svoje fantome iz Savamale da okiti policijskim značkama i da ih obuče u policijske uniforme kako bi Slina mogao da ih "zakonito" angažuje da ruše "udžerice",hapse i otimaju ljude širom Srbije. Sve za privatne interese braće Vučić i njihove firme pod šifrom SNS.Nemojmo se zavaravati da su poništavanjem uredbe ovi bolesni umovi odustali od svojeg nauma.

  2. Nadajmo se da takvi koje podržava DS neće biti na vlasti i koji uvek zloupotrebljavaju funkciju za sopstvene potrebe i interese!

  3. Njegova analiza rada u pojedinim momentima je objektivna ali je potrebno da se sagleda iz raznih uglova.

  4. Alo….jel vi gospodine Jankovicu znate kada je doneta uredba o zaposljavanju pomocnih policajaca….ako ne znate da vas podsetim 2005 god u vreme vladavine Borisa Tadica i Kostunice…pa sto niste tada nista rekli o toj uredbi…ili ste o njoj tek sada saznali ??

  5. Нема ту тајне! Вучић је спреман да се силом одржава на власти, па је окупио преторијанце да га чувају. Да не би лупао главу како да их плаћа (а да то сакрије од народа) измислио је "помоћну" и "комуналну" полицију које узимају паре пореских обвезника. За "помоћну" то није прошло, али снаћи ће се он већ и неће укинути телесну стражу-

Ostavite komentar


Društvo

Opozicija danas u Kruševcu zbog zagađenosti vazduha 9

Opozicija danas u Kruševcu zbog zagađenosti vazduha

Povodom višednevnog neprijatnog mirisa vazduha u Kruševcu, narodni poslanik Demokratske stranke, Srđan Milivojević, na svom nalogu na društvenoj mreži X najavio je konferenciju za novinare, koja će se održati ispred Skupštine grada Kruševca danas u 13 časova.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.