Slobodan Georgiev: Menadžment Prve se dodvorava Vučiću

TV Prva otkazala gostovanje uredniku BIRN-a putem Tvitera zbog komentara da su njihove vesti sramota za profesiju

Ostavite komentar


  1. Šta je važno čime su mu otkazali,tviterom,brzom poštom ,golubom pismonošom,ili telegramom.A to su dobro uradili i to za njega.Prvo tim nastupom bi im dao takav kakav značaj koji u suštini ne verujem da imaju.Drugo to bi bilo podrška da nastave stranputicom.Tako da častan čovek treba da ima principe koje ni televizijski reflektori ne treba da zatamne.A za ocenu njihovog programa ima pohvalu,

  2. Sinoć , u vestima na prvoj , pročitaše pismo gen. Pavkovića iz zatvora.Pljuje opoziciju, veliča Vučića …..setih se onog Legijinog pisma

  3. Pričinilo mi se da je Joksimovićka samostalnija i da se ne boji istine. Ivan Ivanović je gospodo za vas GROMADA, planina, stena planinski lanac….

    1. Ucinilo se i meni, ali tu tv vise ne gledam.. Ne znam da li je istina, a sve mi se cini da jeste, da joj je muz u UO Etihada ili Air Srbia za lepu nadoknadu, pa ne cudi ni njeno podanistvo. Gledala sam poruku Ivana Ivanovica, tacnije odgovor na lazljivo saopstenje Prve o ukidanju kviza Stolica i sve sto mogu da kazem, jeste svaka cast., za sacuvan cist obraz. Lepo je porucio svojim kolegama, da nastave da rade u fekalijama i da im zeli sve najbolje.

      1. Meni je zaista žao ljudi, novinara, koji rade na takvim televizija a, baš je gorak taj hleb, kada radiš protiv svoje savesti…

  4. Neprimereno poređenje privatnog i javnog, večere i gostovanja na TV stanici. U prijateljskim odnosima stepen iskrenosti zavisi od obe strane, a u javnom, medijskom prostoru bi sloboda govora i kritičkog izražavanja stavova trebalo da bude garantovana svakome, pogotovo novinarima.

    1. Gledam N1, gledam ali mi je nešto očigledno promaklo. Recite mi VLADABGD, šta to?

  5. TV Prva se nekada rado gledala, onda se gledanje svelo na „Veče sa Ivanom Ivanovićem a sada se svelo na to da je ne gledam uopšte.

  6. Mislim da se sada vidi zašto su TV PRVU kupili Vučićevi tajkuni ni ja je više ne gledam

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.