Sremska Mitrovica: Učenička kompanija „PhytoHelp“ lansirala aplikaciju o zdravlju i fitopreparatima 1Foto: mitrovica.info

Učenička kompanija „PhytoHelp“ sa sedištem u Sremskoj Mitrovici nedavno je lansirala aplikaciju koja je namenjena svima koji žele da saznaju više o fitopreparatima i njihovim blagodetima za zdravlje.

Kako prenosi Sremskomitrovački portal, napravili su aplikaciju koja pruža mogućnost da se kroz digitalnu projekciju ljudskog tela pronađe odgovarajući prirodni preparat za pomoć u lečenju svih regija čoveka, što podrazumeva da za svaki deo čovekovog tela može da se pogleda preparat koji je potreban za uklanjanje tegoba.

Ova inovativna aplikacija nudi sveobuhvatne informacije o različitim vrstama fitopreparata, njihovom poreklu, načinu upotrebe i efektima na zdravlje.

Kompanija „PhytoHelp“ takođe je razvila platformu PH Store, u odnosu na prošlu godinu, koja omogućava jednostavno i brzo poručivanje fitopreparata putem interneta.

Ova platforma predstavlja korisno sredstvo za sve koji žele da se opskrbe kvalitetnim fitopreparatima, bez potrebe da napuštaju udobnost svog doma, prenosi ovaj portal.

Ova učenička kompanija, koju čine srednjoškolci iz Sremske Mitrovice, nedavno je dobila priliku da se takmiči na Regionalnom takmičenju učeničkih kompanija, koje će se održati u Novom Sadu 22. marta.

Ovo takmičenje predstavlja veliku priliku za „PhytoHelp“ da se predstavi široj javnosti i pokaže svoje inovativne ideje i sposobnosti.

Svi članovi kompanije su veoma motivisani i posvećeni u svojoj nameri da unaprede zdravlje ljudi i promovišu upotrebu prirodnih proizvoda.

Njihova želja je da svojim proizvodima i uslugama pomognu ljudima da očuvaju svoje zdravlje i poboljšaju kvalitet života.

Članovi kompanije su Jovan Beronja, Selena Rikić, Branislav Alčakov, Pavle Stojanac i Miljana Krstić.

Više vesti iz ovog grada čitajte na ovom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari