Šta Gardijan piše o neredima na severu Kosova?

Ostavite komentar


  1. A da se podeli vest da ZSO nije vise u opciji iako postoji potpisani ugovo.To nista,a.Nebitno.

  2. A zasto vi prenosite sta Guardian pise? Mozda zato sto vam je gazda Engkeska obavestajna sluzba? Ovo je 21. vek, koga interesuje sta pisu strane novine procitace lako. Vi pisite sta vi mislite, da vidimo ko ste (ma da je vec odavno jadno da Srbi niste)!

  3. Kad bi Gardijan pisao o Jasenovcu, siguran sam da bi logorasi bili delinkventi a ustase humanitarni radnici.

  4. Zaboravili ste da prekopirate deo izjave Zaharove da Kosovo nije priznala ni Kina ni Indija kao ni UN.

  5. Не пише то само тај лист,већ сви до једног а ваљда то нешто говори исто као што о сукобу у Украјини пишу сви до реда једнако исто и не разликују се дневне вести било којег медија у УК.Ако неко мисли да то није у свеху пропаганде онда се грдно вара.Све је под уздама ‘Форен офиса’ и нико из медија нема жељу да објективно извештава.Да ки вам је то нешто познато господо драга?

  6. List Danas u tekstu piše na svakom mestu Srbija i Kosovo. Iako sam veliki protivnik ove vlasti, moram da Vam odmah kažem da i Vi kršite ustav, i da sam mlađa tužila bih Vas zbog takvog pisanja.

  7. EU ne može biti posrednik pregovora jer su njihove oružane snage učestvovale u okupaciji KiM. Oni su njihovi sponzori. Pregovore treba da vode Rusija, Kina, Indija…i druge zemlje koje nisu učestvovale u otimanju KiM.

  8. Ne verujem da urednistvo Danas-a dobija samo McDonalds paketice. Mora biti nesto vise od toga. Do sada ste prepisivali od lazova iz BBC a sada tome dodajete i Guardian. A kada planirate da pocnete da objvljujete novine samo na jeziku vasih sponzora. Sto da se mucite da prevodite.

  9. NEVEROVATNO! Ponekada se zapitam da li pored profesionalnih „lozaca“ koji radi svoje licne koristi odrzavaju tenzije na Kosovu, ima tamo ljudi koji misle svojom glavom? Ili samo skacu na dugme pritisnuto u Beogradu? Zasto se OVO nije dogodilo kada je Vucic (pre mesec dana) potpisao energetski sporazum „Elektrosever … prema kosovskom zakonu će početi da snabdeva strujom potrošače u četiri većinski srpske opštine.“ Dakle, kompanija je fiktivno u vlasnistvu Srbije i NAPLACIVACE struju na severu. To je mnoogo manje vazno od SLOVA koja pisu na tablicama, zbog kojih je Vucic pozivao u rat? A cela prica se odnosi SAMO na one Srbe koji zive na severu. Svi ostali, vec godinama placaju struju i voze sa kosovskim tablicama. Toliko o „brizi“ za Srbe na Kosovu.

  10. Nije tacno da ih je priznalo preko 100 zemalja. Taj broj je ispod 100 i tek ce da pada. Ali, naravno, vama je najbitnije sta kazu Britanci.

  11. Kaže se takozvane vlade Kosova,Kosovo je priznalo oko 90 zemalja većinom pod teškim pritiskom ,zašto to precutkujete.Sramota možemo misliti o Vučiću svašta što je i opravdano,ali moji preci i ja iz Kragujevca borili su se za slobodu našeg naroda tamo.Vi vredjate žrtve koje smo položili za otadzbinu,jer da nije nas vi bi ste bili bez slobode i domovine u Bg danas.Retki au primeri pisanja takvog u Evropi.Hvala.

  12. Hej divljaci sa zapada ,Kosovo nije država pa da se tako ponaša. To što vi priznajete Kosovo pošto ste bombardovali Srbiju i ubijali njen narod ne znači ništa jer takvo Kosovo ne može biti ništa osim srpske pokrajine.

  13. Gardijan pominje Srbiju i rusiju a veći deo sveta i zemlje EU koje ne priznaju,, Kosovo,, ne pominje… Baš objektivni…

  14. Pa de je radojcic iz srpske liste i mafijaši valjda veselinovic I normalno vožd vucic

  15. Ovde pojedinci kritikuju Danas umesto da upru prstom u Vučića. On sve pravi magarcima da bi što duže ostao na vlasti.

  16. Englezi često umeju da kažu kako je istina uvek suprotna od onoga što piše Gardijan, te onda nije ni teško doći do prave istine.

  17. Botovi se ponovo kanda uzjogunili malkice. Ako vam se ne svidja sto Danas pise, preselite se na TV ruzicastu bljuvotinu, ona vam servira sta god vi zelite da cujete.

  18. Kurčenju nikad kraja. Sasvim je moguće da nam se sankcije i problemi iz 90tih vrate u veoma bliskoj budućnosti. To ima smisla, pošto je ekipa Miloševićevih ministara još uvek na vlasti.

  19. Занимљива реченица ,, Косово је као независну државу признало 100 земаља, али не и Србија и Русија“ . Шта је са осталим земљама? Није сигурно да је и ово тачно. Посебно је издвојена Русија. Злобно и итригантно.

  20. Kosovo jeste Srbija, bilo i biće! Amerika i njena cionisticka vlast hoće da završi zadatak. Kurti je kao lutak na koncu. Kada Amerika prilosapće da se odloži, on odlaže. Zašto me jednostavno podseća na jadnika Zelenskog?

  21. Ništa se ne radi van dogovorenog scenarija i zato ne morate da prepisujete Gardijan. Britance treba samo redovno podsećati na kolonijalni zlodela ili na novije zadržavanje Foklanda „pod krunom“ bez obzira na cenu. Kolonijalni pljačkaši.

  22. E, opet zajebavaju sve nas.
    Naime zasto ne istupi iz vlade Kosova Srpska lista vlada bi pala i nema tenzije.
    Sve je ovo ujudrama iovako sludjenog naroda da ne primeti svakodnevne poteskoce.

  23. Zasto ne prete tako Rusiji, kada bi smeli?Srbija jao mala zemlja na Balkanu je miske lak zalogaj, za velike clanice NATO ali neka se samo usude!

  24. Sad taj lopov i uzurpator teritorije, koju je oteo od Srbije, glumi neki legalitet sa registarskim tablicama. Cilj mu je da maltretira Srbe.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.