Lokalni odbor Demokratske stranke u Lajkovcu zatražio je hitno sazivanje sednice Skupštine opštine u tom gradu za ponedeljak, saopštila je juče DS. Kao razlog navodi se „višemesečno odbijanje“ koalicionog partnera u lokalnoj vlasti Demokratske stranke Srbije da rad Direkcije za uređenje i izgradnju Lajkovca „dovede u okvire“ poštovanja prava i zakona i da smeni v.

Lokalni odbor Demokratske stranke u Lajkovcu zatražio je hitno sazivanje sednice Skupštine opštine u tom gradu za ponedeljak, saopštila je juče DS. Kao razlog navodi se „višemesečno odbijanje“ koalicionog partnera u lokalnoj vlasti Demokratske stranke Srbije da rad Direkcije za uređenje i izgradnju Lajkovca „dovede u okvire“ poštovanja prava i zakona i da smeni v.d. direktora tog preduzeća Milana Petrovića.
„DS je pozvao budžetsku inspekciju, njen izveštaj je negativan, pa postoji opasnost da bude izgubljeno 100 miliona dinara iz Nacionalnog investicionog plana ako se ne zakaže sednica Skupštine opštine i ne usvoji program rada Direkcije u ovoj godini“, piše u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari