Krivica je dokazana, Mladić će ostati doživotno u zatvoru

Marko Milosavljević i Goran Miletić o žalbenom postupku u slučaju nekadašnjeg komandanta Vojske Republike Srpske

Ostavite komentar


  1. Imate li sagovornike koji imaju i svoje mišljenje? Bilo bi lepo da i njih čujemo, a ne samo ova bogato , dolarski,donirana mišljenja. Pretpostavljam da je to jedna od tekovina demokratije.

  2. Prava humanitarnog prava poznata su i PORODICI ROKFELER, pa su oni zloupotrebili Svetsku zdravstvenu organizaciju i za 60 dana ubili 300.000 ljudi bioloskim oruzjem. Da li ce i oni otici na dozivotnu robiju zbog udruzenog zlocinackog poduhvata kovid 19. Mada bi moglo da im se sudi.i za rasturanje SFRJ i direktno ubistvo vise od 300.000 neduznih ljudi, kao i indirektnu egzekzciju jos 3 miliona gradjana Jugoslavije. Posle rata na prostoru bivse Jugoslavije necasnim radnjama Dejvid Rokfeler posta je vlasnik bivse Titove drzave na NECASAN NACIN. Posto je on “prerano“ umro u 102 godini, njegova sezdesetosmogodisnja cerka nasledila je sve to, cak i bioloski potencijal da dalje unistava svet.
    Moze li predsednik Amerike da oduzme Rokfelerovima bogatstvo, jer su ga necasno stekli, na krvi naroda kao sto su Srbi, a njihove zlocine pripisali samim zrtvama. Mladic je jedan od krivooklevetanih na cijoj nesreci Rokfeleri ucvrscuju svoj alibi za drobljenje Jugoslavije. Ipak ubistvo je ubistvo i moralo bi da bude kaznjeno kad tad.
    P.s. SAmo bezcenzure

  3. A gdje je pravda za genocid nad SRBIMA pocinjenim u BiH, a posebno u Sarajevu i Podrinju? I u Srebrenici nije pocinjen genocid vec ratni zlocin.

Ostavite komentar


Suočavanje

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.