Ratku Mladiću zabranili posetu doktora iz Srbije?

Odbrana bivšeg komandanta VRS optužuje pritvorskog lekara

Ostavite komentar


  1. Dozvolili bi oni ratnom zlocincu R.Mladicu posetu doktora iz Srbije ali ih je strah da "doktor iz srbije" ne dadne "heroju" Mladicu neadekvatne lekove pa ovaj premine pre vremena i zavrsi na slican nacin kao i heroj Milosevic onomad. .

  2. Naravno da su zabranili! Tako su im onomad ruski Jul-ovci u sred Sheveningena ubili Slobicu preobučeni u lekare… Ne može dva puta ista fora, drugovi!

  3. Naravno da su zabranili!! On nije penzioner koji je otišao u banju. Kako ne kapirate da je on osudjeni zlocinac koji se nalazi u zatvoru. Oni imaju svoje lekare, a kome se to ne svidja, neka ne pravi genocid.

  4. Sledi naslov će da glasi: "Mladiću zabranili da se donosi hrana iz gradskog restorana" ili "Mladiću zabranili da u čeliji uziva sa striptizetama". Neko je tamo pomešao status turiste sa statusom zatvorenika.

  5. Da li neko zaista misli da u srpskim zatvorima albanci mogu da traže da ih lece albanski doktori?? LOL

Ostavite komentar


Suočavanje

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.