Srbija pokušava da promeni istoriju ratova devedesetih

Nemanja Stjepanović, istraživač Fonda za humanitarno pravo, za Danas

Ostavite komentar


  1. Fond za humanitarno pravo svih ljudi na planeti,osim Srba i kerova.Koliko je njih osudjeno u Hagu za zločine nad Srbima?Ili zločina u ratu nije ni bilo nad Srbima?Sme li neko iz ove huminitarno špijunske organizacije da kaže slučajno da je bio i zločin nato agresije nad SRJ izvedene bez saglasnosti UN,što je samo po sebi čin agresije.Uvodi se po prvi put nekakva komandna odgovornost.Sve će se to zapadu obiti o glavu,jer kad tad će im se suditi za komandnu odgovornost za sve ratove koje su vodili od 1945 do danas.Kosovo im se već obija o glavu,a i ovo će sigurno.

  2. Gospodine Stjepanovicu hvala vam za sve sto radite da bi srpska javnost mogla da sazna pravu istinu.

  3. ISTINOM do POMIRENJA ! Srbija nije učestviola u GRAĐANSKIM ratovima u Hrvatskoji Bih, ali zato jeste JNA koja je bila Jugoslovenska vojska u kojoj je bilo ravnopravno svih nacija, ali su u izrazitoj MANjINI bili PRAVOSLAVCI , kojima vera zabranjuje da vrše zločine i napadaju druge , nego samo mogu da brane svoja sela i mesta !

Ostavite komentar


Suočavanje

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.