Zahtevi za ratnom odštetom od Srbije – populizam

Marko Milosavljević iz Inicijative mladih za ljudska prava o Nacrtu rezolucije Skupštine Kosova

Ostavite komentar


  1. A zasto se mi sad toliko isčudjavamo sto neko trezi ratnu odstetu. Pokušavaju da nešto dobiju, a nisu svi kao mi pa da poklanjamo ratnu odštetu Nemcima i ko zna kome jos, najviše smo stradali u Drugom svetskom ratu a nismo ni jedan dolar dobili ratne odštete. I ćutali smo i ljubili Josipa Broza u zadnjicu. I sada se isčudjavamo što ovi traže. Pa pokušavaju nešto, a nisu svi takvi da se ulizuju svojim neprijateljima. Ustaše su nam pobile cele familije a mi smo im odmah posle toga ljubili skute. I sada bi hteli da nas neko poštuje. Pa one koji ne poštuju svoje žrtve neće ni drugi poštovati.

  2. Lep tekst ovog decka. No, mene pre svega interesuje, ko njega placa? Jako je lepo kad neko prosipa fabrikovane stavove i za to prima ogromne pare.

Ostavite komentar


Suočavanje

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.