Ahmet A. (30) i Elvis G. (31) iz Novog Pazara uhapšeni su zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično delo teške telesne povrede. Osumnjičeni su 28. januara oko 11,55 sati u zgradi opštine Novi Pazar naneli teške telesne povrede Mithatu Nokiću iz Novog Pazara. Ahmet A. i Elvis G.

Ahmet A. (30) i Elvis G. (31) iz Novog Pazara uhapšeni su zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično delo teške telesne povrede. Osumnjičeni su 28. januara oko 11,55 sati u zgradi opštine Novi Pazar naneli teške telesne povrede Mithatu Nokiću iz Novog Pazara. Ahmet A. i Elvis G. juče su uz krivičnu prijavu privedeni istražnom sudiji. Ovo je juče saopštila Policijska uprava u Novom Pazaru.
Mithat Nokić je odbornik u SO Novi Pazar i predsednik Ekološke stranke – zeleni i u ponedeljak su ga u opštinskoj zgradi pretukli pripadnici opštinskog obezbeđenja. Nokić je u zgradu opštine Novi Pazar došao da se dogovori s načelnikom građevinske inspekcije Mesudom Bulićem i načelnikom Opštinske uprave Milijanom Belićem, da se odloži rušenje dela njegove knjižare u novopazarskoj Ulici Stevana Nemanje. Nokić je zadobio teške telesne povrede, dva polomljena rebra i nos. Posle petodnevnog boravka u novopazarskoj bolnici prekjuče je pušten na kućno lečenje.
Ovaj incident osudile su opozicione partije, nevladine organizacije i sindikati, uz apel policiji i pravosudnim organima da brzo i efikasno reše ovaj slučaj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari