Užičani planiraju gradski budžet za narednu godinu: Anketni listići dostupni na 50 gradskih lokacija 1Foto: Ana Milošević/Danas

Narednih sedam dana Užičani se mogu uključiti u planiranje budžeta Užica za narednu godinu.

Oni ti mogu učiniti popunjavanjem anketnih listića na jednoj od 50 lokacija u gradskim i seoskim mesnim zajedicama ili onlajn, na zvaničnoj internet stranici grada Užica.

Kako je rekao član Gradskog veća za budžet i finansije Miodrag Petković, priprema budžeta za 2023. godinu je u završnoj fazi, pa će Gradska uprava njegov nacrt predstaviti naredne sedmice.

“Dok je budžet u fazi nacrta želimo da još jednom anketiramo i konsultujemo građane, da im damo šansu da napišu ono što smatraju da treba da bude deo našeg budžeta”, rekao je Petković.

Po završetku nacrta budžeta, biće organizovana javna rasprava, gde će Užičani imati mogućnost da daju dodatne predloge, sugestije i komentare.

Anketa se može popuniti u narednih sedam dana onlajn na sajtu grada Užica ili na nekoj od oko 50 lokacija u gradu.

Anketni listići su dostupni u svih 30 kancelarija mesnih zajednica, u Gradskoj upravi, Gradskoj opštini Sevojno, ali i u Narodnoj biblioteci, Gradskom kulturnom centru, šalterima Elektrodistribucije i Sistema objedinjene naplate i u svih 11 objekata Predškolske ustanove.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari